Onze nieuwste folder

Een nieuwe folder met nieuwe aanbiedingen.

Deze folder is geldig van 9 apr. 2020 t/m 31 mrt. 2021.

  • Je tuin,

    daar word je blij van! 

Kras Herstel Set

Kras Herstel Set

Je koos voor een terrastegel van Marlux met de unieke M-Coat bescherming? Je terras is dus lekker makkelijk in onderhoud, want vocht, vet en vuil krijgen geen kans. Maar een kras is nooit uit te sluiten, want op je terras wordt er nu eenmaal geravot, gegeten en gedronken, geleefd …  Marlux biedt een snelle oplossing!

Kras Herstel Set

Met de Kras Herstel Set van Marlux maak je een kras in een oogwenk weer onzichtbaar. Elke set bestaat uit een stift en een flesje met herstelcoating. Er zijn 5 verschillende stiften beschikbaar die gebruikt kunnen worden voor de meest gangbare terrastegels uit het Marlux-assortiment. Je kiest gewoon de stift die de kleur van je terrastegel het best benadert. Heb je bijvoorbeeld een terras van Kera Linea Caramel, dan zal je stift nummer 5 moeten gebruiken. Voor een zwarte terrastegel, zoals de Manhattan Black, Ostra Linea Mustang of Granité Carbono zal je stift nummer 2 nodig hebben.

Hoe werkt het?

Het is heel eenvoudig. Kleur de kras in met de stift. Wrijf de pigmenten van de stift met een zachte witte doek goed uit en laat een half uur drogen. Breng daarop met een penseel de transparante coating aan. Wrijf nu met een propere doek over de kras, zodat de transparante laag coating gelijkmatig over het oppervlak verdeeld wordt. Laat alles drogen. Na 24 uur kan je weer over de tegel lopen.

Werkt het écht?

Ja! Wim Jeddens, accountmanager van Marlux, is in ieder geval al fan: “Op 23 juni ging ik langs bij een klant van ons in Sint-Niklaas. Op de terrastegel Kera Linea Pearl Grey waren 6 kleine, witte krasjes gemaakt op het oppervlak. Na wat spelen met de stiften en de coating was er niets meer van te zien. De effectiviteit van de Kras Herstel Set is zeker bewezen. De foto’s leveren het bewijs.”