Onze nieuwste folder

Een nieuwe folder met nieuwe aanbiedingen.

Deze folder is geldig van 9 apr. 2020 t/m 31 mrt. 2021.

  • Je tuin,

    daar word je blij van! 

Tuinverlichting

Eenvoudig, veilig en snel tuinverlichting aanleggen: plug & play

Licht komt altijd van pas in je tuin. Als je nog lekker lang buiten zit of als je even iets uit de schuur moet halen. Tuinverlichting die op zwakstroom werkt, kun je zelf aanleggen. Dit soort verlichting is absoluut veilig, zelfs wanneer je de kabel per ongeluk zou beschadigen. Denk aan spelende kinderen of gravende huisdieren. Geruststellende gedachte, of niet?

Op basis van jouw wensen bepaal je wat voor type buitenverlichting je wilt gebruiken. Veel buitenverlichting kun je verwerken in bijvoorbeeld sierbestrating, hout, gazon, grind of siersplit. Bovengrondse buitenverlichting kan toegepast worden als sfeermaker op je terras, als begeleidende buitenverlichting langs een tuinpad of in een border. Onze fabrikanten besteden veel aandacht aan de technische perfectie van tuinverlichting. Ons assortiment bevat inbouwspots, vrijstaande lampen, wandlampen en grondspots.

12 volt of 220 volt

Er is tuinverlichting verkrijgbaar op basis van 12 volt en 240 volt. Voor de installatie van verlichting op basis van 240 volt is een gecertificeerde elektricien nodig. 

LED, duurzaam en energiezuinig

LED buitenverlichting heeft de afgelopen jaren een enorme verbetering in efficiency doorgemaakt en is inmiddels ook voor het verlichten van de buitenruimte de meest duurzame en energiezuinige optie. Hoewel in aanschafprijs (nog) vaak duurder, blijkt LED buitenverlichting in de meeste gevallen onder aan de streep toch voordeliger te zijn. Omdat LED minder energie verbruikt dan een traditionele lichtbron kun je over het algemeen uit de voeten met een goedkopere transformator en kabel*. Door het lagere energieverbruik zal daarnaast ook de energierekening lager uitvallen. En omdat de levensduur van LED vele malen langer is dan die van de traditionele lichtbronnen, heb je bij LED armaturen geen kosten voor het vervangen van de lichtbron.

Het lichtplan

Het is praktisch om een plattergrond van de tuin te maken inclusief maten. Hierdoor krijg je een beter overzicht, zie je uit welke elementen de tuin bestaat en kun je bepalen waar je eventueel buitenverlichting toe kunt passen. Onze Garden Stones & Basics vestigingen helpen je graag bij je keuze.
 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Assortiment