Onze nieuwste folder

Een nieuwe folder met nieuwe aanbiedingen.

Deze folder is geldig van 9 apr. 2020 t/m 31 mrt. 2021.

  • Je tuin,

    daar word je blij van! 

Aluminium veranda

Voor elke tuin de juiste veranda

Hoe je woning ook is vormgegeven, welke ruimte je tuin ook biedt, voor elke situatie is er een een juist ontwerp. Ook is het mogelijk om van je veranda in latere fase een tuinkamer te maken.De meeste mensen hebben het idee dat een veranda altijd aan het huis gemonteerd moet worden, maar niets is minder waar. Je creëert je ideale zithoek waar je maar wilt. Met een vrijstaande veranda heb je ongekende mogelijkheden.

Duurzaam en onderhoudsarm

Een aluminium veranda is solide en veilig onder alle omstandigheden. Bovendien is aluminium zeer duurzaam, kleurvast en onderhoudsarm. Kies de uitvoering die bij je past. Als dakbedekking kun je kiezen uit verschillende typen polycarbonaat of veiligheidsglas. Daarnaast zijn er vele extra opties, zoals verlichting en verwarming, waarmee je je veranda kunt uitrusten. Ook de opstelling biedt je volop keuzevrijheid. Naast veranda’s in de rechte uitvoering is het bijvoorbeeld ook mogelijk om te kiezen voor een vrijstaande veranda of een hoekveranda.

Bij een van onze Garden Stones @ Basics vestigingen leggen we je graag alles uit over de verschillende soorten veranda's, die verkrijgbaar zijn in diverse maten en modellen

Bekijk meer productgroepen in de categorie Veranda en overkapping