Onze nieuwste folder

Een nieuwe folder met nieuwe aanbiedingen.

Deze folder is geldig van 9 apr. 2020 t/m 31 mrt. 2021.

  • Je tuin,

    daar word je blij van! 

Stone panels

Natuursteen wandbekleding

In Zuid Europa en de Verenigde Staten wordt natuursteen met grote regelmaat als wandtoepassing gebruikt. Ook in Nederland zien we deze trend steeds meer terug in de tuinen.

Het verwerkingsgemak van onze Stone Panels zorgen er ook voor dat het laatste beetje drempelvrees als sneeuw voor de zon verdwijnt. Om het effect van een natuurstenen muur te bereiken is het niet noodzakelijk een massieve muur op te metselen. Of het nu een binnen- of buitenmuur betreft, een vlakke muur is voldoende om de speciale panelen tegen de muur te verlijmen.

De panelen bestaan uiteraard uit echt natuursteen en ieder paneel is opgebouwd uit verschillende reepjes natuursteen die in een natuurlijk patroon aan elkaar zijn gelijmd. Elk paneel heeft een zogenaamde Z-vorm waardoor er geen zichtbare voegen ontstaan wanneer de panelen tegen elkaar worden bevestigd. Het eindresultaat is verbluffend en oogt als een massieve natuurstenen muur. De verwerking daarentegen vereist geen specialistisch vakmanschap meer. Om voor een zo optimaal mogelijk resultaat te zorgen zijn er voor elke materiaalsoort ook bijbehorende hoekstukken te verkrijgen.

Bij een van onze Garden Stones & Basics vestigingen leggen we je graag alles uit over de verschillende soorten natuursteen Stone Panels, die verkrijgbaar zijn in diverse maten en kleuren.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Natuursteen bestrating